Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Erdem, yurt dışındaki Türk okullarının başarısının Türk milletini gururlandırdığını söyledi.

        Vahit Erdem, Kırıkkale'de inşaatı tamamlanan Özel Sakarya Koleji'ni ziyaret etti. Özel Sakarya İlk ve Orta Okulu Müdürü İlhami Arıkan'la sohbet edip okul hakkında bilgiler alan Erdem, sınıfları tek tek dolaştı. Yurt içi ve yurt dışında bulunan özel okulların eğitime verdiği katkıyı takdir ettiğini dile getiren Erdem, özellikle yurt dışındaki Türk okullarının başarısının Türk milletini gururlandırdığını ifade etti.

        Özel Sakarya İlk ve Orta Okulu Müdürü İlhami Arıkan ise yetişmiş ve tecrübeli bir eğitim kadrosuna sahip olduklarını ve eğitimde yeni bir soluk ve ufuk yakalayacaklarına inandıklarını belirtti. Arıkan, “Bizler sevgiyle öğretilenlerin kalıcı olduğuna inandığımız için bu anlayış bizi hedeflerimize en kısa sürede ulaştıracaktır." dedi.

        Eğitimde kadro kalitesi kadar kullanılan malzeme, ferah sınıflar ile nezih ve temiz bir ortamın da çok önemli olduğunu vurgulayan Kale Feza Okulları Genel Müdürü Hayrettin Kaya da “Öğrencilerimize yapacağımız ders dışı etkinlikler ve kulüp faaliyetleri onların daha sosyal anlamda yetişmelerine katkı sağlayacaktır. Bunların yanında bire bir ilginin yanında sıkı bir veli ile öğretmen diyalogu öğrencinin başarısına katkı sağlayacaktır. Bizler çeyrek asırdır özel okulcu olduğumuz için en kısa sürede bu eğitim yuvamızın da başarılarıyla adından sıkça söz ettireceğini şimdiden görür gibiyiz. Kırıkkalelilere hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

        Okul yetkilileri kolej ve bünyesindeki yurt yapımına katkı sağlayan Kale Grubu ve Çanakkale Seramik'e teşekkür etti.
Kaynak: cha