AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, Gaziantep'teki hain saldırının, terörün gerçek yüzünü ve hiçbir kutsal değer tanımadığını bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi. Uğur, kan dökerek, insanlara acı yaşatarak amacına ulaşabileceklerini zanneden terör örgütü ve destekçilerinin gaflet ve ihanet içerisinde olduğunu kaydetti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur, barış ve kardeşliğin öne çıkarılması gereken günde gözü dönmüş canilerin insanlık dışı vahşeti ortaya koymasını "son çırpınışlar" olarak değerlendirdi. Saldırıyı kınayan Uğur, Gaziantep'te yaşanan acının büyük bedeller ödenerek sınırları çizilen vatan topraklarının içerisinde kardeşçe yaşayan herkesin ortak acısı olduğunu vurguladı.

Terör örgütünün masum insanları hedef alarak, ülkede kaos, karmaşa ve korku ortamı oluşturmaya çalıştığına dikkat çeken Uğur, "Bu tür girişimler dünyanın hiçbir yerinde amacına ulaşmadığı gibi lanetleniyor. Türkü, Kürdü, Alevi ve Sünnisi ile birlik beraberlik içerisinde yaşayan halkımızın birlik beraberliğini bozmaya çalışan hainler karanlık amaçlarına asla ulaşamayacaklar. Kan dökerek, insanlara acı yaşatarak amacına ulaşabileceklerini zanneden terör örgütü ve destekçileri gaflet ve ihanet içerisindedirler. Terör örgütü ve onun işbirlikçileri masum insanları gözlerini kırpmadan öldürerek kendi karanlık emellerine ulaşabileceklerini zannetmenin gaflet ve ihaneti içerisindedir." dedi.

Yaşanan son olaylar karşısında halkın sağduyu ile terör örgütünün gerçek yüzünü gördüğünü ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, acıların halkı daha da kenetlediğine vurgu yaptı. Hükümetin terörle mücadelede başarılı olacağını aktaran Uğur, güvenlik güçlerinin de terör örgütüne de büyük kayıplar verdirdiğini kaydetti.
Kaynak: cha