Yeşilay Gaziantep Temsilcisi Fatih Tamer, terör saldırısının ülkedeki kardeşliğe ve birliğe yapıldığını belirterek, "Gaziantepliler, kurtuluş harbinde nasıl birlik olarak direndilerse bu zalimlerin memleketimize kastetmesine de aynı şekilde karşı duracaktır." dedi.

        Yeşilay Gaziantep Temsilcisi Fatih Tamer, Gaziantep'in, Türkiye'nin güzide şehirlerinden biri olduğunu, terör gibi hadiselerle de kolay kolay anılmayan, farklı dinlere ve medeniyetlere ait mekanların göz önünde tarihi bir değer olarak bulunduğu, kardeşliğin simgesi bir şehir olduğunu ifade etti. Tamer, "Küçük bir Kudüs olmaya aday olan Gaziantep, maalesef gözü dönmüş teröristler tarafından bayram gününde kana bulanmıştır. 10 aylık bir bebeğin de katledildiği bu saldırı vicdanlarımızı yerinden oynatmalıdır." diye konuştu.

        Teröristlerin, uyuşturucu ve sigara kaçakçılığıyla kendine kaynak sağladığını belirten Tamer, şöyle devam etti: "İnsan canı üzerinden her türlü iğrenç emellerini gerçekleştiren terör örgütünün Gaziantep'e zulmünü bulaştırmaya çalıştırıyor. Yapılan saldırı kardeşliğimize ve birliğimize yapılmıştır. Gaziantepliler, kurtuluş harbinde nasıl birlik olarak direndilerse bu zalimlerin memleketimize kastetmesine de aynı şekilde karşı duracaktır. Terör belasından, ırk, mezhep, din ayrımı gözetmeden hep birlikte kurtulacağımızı belirterek, ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor şehrimizin başı sağolsun dileklerimi iletiyorum."

Kaynak: cha