Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi'yle Bursa’nın Yenişehir ilçe Kaymakamlığı'na atandı. Yılmaz’ın yerine ise Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Murat Erkan getirildi.

Tatvan’daki iki yıllık görev süresi boyunca birçok başarılı projeyi hayata geçiren Kaymakam Yılmaz yaptığı çalışmalarla da Betmatik ilçe halkının takdirini kazanmıştı. Tatvan’da görev süresi boyunca güzel günlerinin geçtiğini belirten Kaymakam Yılmaz, kendisinin de artık Tatvanlı olduğunu söyledi. Misafirperverliklerinden ödün vermeyen tüm Tatvanlılara teşekkürlerini ileten Yılmaz, "Tatvan’da iki yıl içinde güzel işler yapmaya çalıştık. Kimseyi kırmadan ve incitmeden işlerimizi yürütmeye çalıştık. Bu konuda da başarılı olduğumuza inanıyorum. İki yıl kısa denebilecek bir süre değil. Bu iki yıla çok şey yaptık. Tatvan’da bundan sonra benim ikinci memleketim. Bundan sonraki süreçte gittiğim her yerde Tatvan’dan, Tatvan insanının misafirperverliğinden ve güzelliğinden bahsedeceğim. Tatvan ilçemiz her geçen gün gelişiyor. İnşallah benden sonra gelecek olan kaymakamlarımızda bu gelişime daha da katkı sağlayarak Tatvan’ın daha iyi yerlere gelmesini sağlayacaklardır. İlçemize yeni atanan Birinci derece kadrolu Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Murat Erkan’ı da yeni görevinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

YILMAZ’IN TAYİN HABERİ İLÇE HALKINI ÜZDÜ

Tatvanlılar tarafından oldukça sevilen Kaymakam Yılmaz’ın yayımlanan kararname ile birlikte çıkan tayin haberi ilçe halkını üzdü. Kaymakam Yılmaz’ın tayin haberine oldukça üzüldüklerini belirten Tatvanlı vatandaşlardan Nihat Baran, "Kaymakamımızı çok seviyoruz. İki yıl içinde ilçemize çok büyük katkıları oldu. Kaymakamımızın tayininin çıkması bizleri üzse de inşallah Kaymakamımızın daha büyük şehirler de daha büyük çalışmalara imza atacağına inanıyoruz. Kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılar diyorum." dedi.

Bu arada Kaymakam Yılmaz’ın Yenişehir Kaymakamlığı'na atanmasıyla boşalan yerine ise Birinci derece Kadrolu Tatvan Kaymakamlığına Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Murat Erkan atandı.

Kaynak: cha