Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan İlker Acar, ayrıldığı eşiyle yeniden biraraya gelmek için bir fırsat daha istiyor. Kendisiyle görüşmeyen eşini ikna etmeye çalışan genç adam, eşinin oturduğu mahalleye ‘Son bir şans’ yazılı posterler astı.

Ereğli’de severek evlendiği eşi ile 6,5 yıl evli kalan, ancak şiddetli geçimsizlik nedeniyle 1,5 ay önce ayrılan ve yeniden mutlu bir yuva kurmak için harekete geçen 33 yaşındaki İlker Acar, eşini ikna edebilmek için hazırladığı posterlerle eşinden son bir şans daha istiyor. Eşinin oturduğu Çavdarlı Mahallesi başta olmak üzere, şehrin merkezi yerlerine de “Son bir şans istiyorum” yazılı, eşinin ve çocuğunun da resimleri bulunan posterleri asan genç adam, her gün mahalleye giderek posterleri kontrol ediyor. Yırtılan ve deforme olan posterleri yeniden yapıştıran Acar, yaptığı hataların farkında olduğunu ve eşinden çocukları 5 yaşındaki Poyraz için son bir şans daha istediğini Bets10 söyledi.

Yeni bir sayfa açarak mutlu bir yuva için çaba göstereceğini belirten Acar, “Eşimle şiddetli geçimsizlik nedeniyle 1,5 ay önce boşandık. Mahkememiz yaklaşık 1 sene sürdü. Ben boşanmak istemiyorum dememe rağmen hakim boşanma kararı verdi. Şimdi ise yeniden eşim ve çocuğumla birlikte yeniden o mutlu günlerime dönmek istiyorum. Eşime ulaşmak için de yaklaşık 60 adet afiş hazırlattım. Bu afişleri eşimin ailesi ile birlikte oturduğu mahallenin her tarafına astım. Ayrıca, eşimin gidebileceği merkezi yerlere de astım. Hemen hemen her gün afişleri kontrol etmeye gidiyorum. Yırtılanlar olursa yeniden yapıştırıyorum. Ben eşime bir kez daha seslenmek istiyorum. Hatalarımın farkındayım. Çocuğumuzla birlikte bana son bir şans daha vermesini istiyorum. İşim var. Çalışıyorum. Başkalarının lafına bakmaksızın bana bir şans daha vermesini istiyorum.” dedi.


Kaynak: cha