Kızılay Sıhhiye Orduevi duvarının dibine bırakılan şüpheli bir motosiklet, polisi alarma geçirdi. Bomba ekibi motosiklette inceleme yapmaya hazırlanırken, aracın sahibi koşarak olay yerine geldi. Şahsa, park yasağı nedeniyle para cezası kesildi.

Necatibey Caddesi’nde bulunan Sıhhiye Orduevi duvarı dibindeki motosikleti gören orduevindeki askerler, durumu polise bildirdi. Artan terör olayları ve Gaziantep’te yaşanan patlamayla birlikte teyakkuzda olan ekipler, hemen olay yerine geldi. 06 LZZ 33 plakalı motosikleti sorgulayan karakol ekipleri, aracın Şaban A.’ya ait olduğunu ve motosikletin çalıntı olmadığını belirledi. Ancak, ekipler her ihtimale karşılık olay yerine bomba ekibi istedi. Polis ekipleri bu sırada çevre güvenliğini alıp, caddenin tek şeridini trafiğe kapattı. Ekipler yoldan geçen vatandaşları da buradan uzaklaştırmaya çalıştı. Kısa sürede Orduevi önüne gelen bomba ekipleri motosikleti incelemeye başladı. Bu sırada motosiklet sahibi olay yerine geldi.

Polislerin bilgisine başvurduğu motosiklet sahibine, aracını yanlış yere park ettiği için 72 TL para cezası kesildi. Motosikletli genç, yapılan işlemlerinin ardından aracına binip uzaklaştı.
Kaynak: cha