Bursa'da, ihtiyaç sahipleri vatandaşların kredi kartına benzer kontörlü kartla bedelsiz olarak ihtiyaçlarını karşıladığı sevgi markete yönelik bağışlar sürüyor. İsmet Mert isimli hayırsever, bağışladığı 10 bin çift yeni ayakkabının ilk bölümünü teslim etti.

Sevgi Market’e ayakkabı bağışında bulunan hayırsever Mert, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’e ayakkabıları teslim ederken, yardımın gerçekten ihtiyaç sahibi olanlara ulaşacağından şüphesi olmadığını ve bu yardımı yapmasına vesile olduğu için teşekkür etti.

İsmet Mert’e bağışlamış olduğu 10 bin çift ayakkabı için teşekkür eden Başkan Keskin, “Her zaman olduğu gibi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, bir nebze olsun desteğimiz olacak. Sağ olsun hayırsever bir vatandaşımız daha bizlere el uzattı. 365 gün süren yardımlarımızın yanı sıra özellikle Ramazan ayında dağıttığımız sıcak aş ve erzak paketleri ile bir nebze de olsa ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Hayırsever Mert, daha önce de Sevgi Market’e ayakkabı bağışında bulunmuştu. İsmet Bey’in bu bağışı duyarlı diğer hayırseverlerimize de örnek olsun arzusundayız." diye konuştu.
Kaynak: cha