Hakkâri’deki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Kamil Çelikkaya (41) gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kocatepe Camii’nde düzenlenen cenaze törenine şehidin eşi Elif, çocukları Ahmet (18) ve Buğra (16), porno izle annesi Fadime, babası Ahmet Çelikkaya, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile şehidin yakınları ile çok sayıda askeri personel katıldı. Şehidin ailesine başsağlığı diledi.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı bir süre askerlerin omuzunda taşındı. Cenazenin camiden çıkarılışı sırasında, şehidin annesi Fadime Çelikkaya sinir krizi geçirdi. Fenalık geçiren anne Çelikkaya’yı görevli sağlık elemanları ve bayan askeri personel sakinleştirmeye çalıştı.

Şehidin cenazesi daha sonra top arabasına konuldu. Top arabasının geçişi sırasında şehidin eşi ve çocukları gözyaşlarına boğuldu. Güçlükle ayakta duran şehidin annesi ise oğlunu arkasından el sallayarak uğurladı.

Törenin ardından Çelikkaya, Cebeci Şehitliği’nde toprağa verildi.
Kaynak: cha