Antalya Kepez Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında bugün düzenlenecek olan şenlikler, Hakkari-Çukurca’da 8 askerin şehit olması nedeniyle ertelendi.

Kepez Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hakkari-Çukurca karayolunun 40. kilometresinde bulunan Geçimli Jandarma Karakolu’na teröristlerce yapılan saldırı sonucunda 6 Supertotobet asker, 2 korucusunun şehit olması, 15 asker ve 6 sivilinde yaralanmasının Türkiye’yi büyük bir acıya boğduğu belirtildi. Kepez Belediyesi de Ramazan etkinlikleri kapsamında bugün düzenlediği şenlikleri, Türkiye'yi acıya boğan bu olay nedeniyle ertelediğini açıkladı.

Hakkari-Çukurca’da teröristlerce hain bir saldırı sonucu şehit olan 6 asker ve 2 korucunun büyük bir acı yaşattığını söyleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, şehit ailelerine de baş sağlığı diledi. Tüm ülkeyi acıya boğan bu olaydan dolayı bugün Ramazan etkinlik alanındaki şenlikleri iptal ettiklerini aktaran Başkan Tütüncü, ”Tüm milletimizin başı sağ olsun.” dedi.

Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan Sivaslılar Gecesi ileri bir tarihe ertelenirken, şenlik alanında müzik yayını da yapılmayacak.
Kaynak: cha