Üç yıl üst üste girdiği her sınavda 500 tam puan alarak SBS şampiyonu olan Mehmet Ali Özdemir'in birinci tercihi Coşkun koleji oldu.

Başarılı öğrenci tercihini yapmadan önce Coşkun Koleji'ne gelerek bilim olimpiyatları ve proje yarışmalarıyla ilgili okuldan bilgiler aldı. Kolejin Türkiye ve dünya çapında almış olduğu üstün başarıları inceledi. Son olarak ailesiyle birlikte seçimini yaptı.

Coşkun Koleji Genel Müdürü Erdal Şener, ''Başarılı öğrencilerin okulumuzu tercih etmesinin en önemli nedeni ‘üstün yetenekli öğrencilere verdiğimiz değerden’ kaynaklanıyor. Özdemir ailesiyle yaptığımız görüşmede, okulumuzun başarıları ve bu başarıları getiren sistemli çalışmaları anlattık. Coşkun Koleji olarak ‘Tübitak bilim olimpiyatlarında ve farklı proje yarışmalarında elde edilen kazanımları’ paylaştık. Bu görüşme sonucunda Özdemir Savoybetting ve ailesi, Coşkun Kolejini birinci tercih olarak yazmak istediler.'' dedi.

Türkiye SBS birincisi Mehmet Ali Özdemir, ulusal ve uluslar arası yarışmalarda altın madalyaları olan Coşkun Koleji'ni seçtiği için çok mutlu olduğunu belirtti. Başarılı öğrenci, ''Coşkun Kolejinde bana daha çok değer vereceklerini düşünüyorum, ileride finans sektöründe çok iyi bir yönetici olmak istiyorum.'' dedi.

2012 SBS'de 500 tam puan alan ve Coşkun Kolejini ilk tercihinde yazan çok başarılı 14 öğrencinin isimleri ise şöyle: Ayşenur Arvas, Serra Bayrakçeken , Zehra Gül, Sümeyra Gürel, Ufuk Yıldırım, Ramazan Koç, Veysel Çolak ,Mehmet Fethi Tokul, Hasan Tarık Koca, Berke Yılmaz, Mehmet Uçar , Melih Özcan, Semih Döner ve Hakan Çakır.

Coşkun Koleji Genel Müdürü Erdal Şener, SBS'de 500 tam puan alarak çok büyük başarı elde eden ve kaliteli eğitim almak için Coşkun Kolejini tercih eden öğrencileri kutladı. Genel Müdür Şener, ''Başarılara başarı katmak için daha çok çalışacağız. Türkiye için bu gençleri en iyi şekilde yetiştireceğiz.'' dedi.
Kaynak: cha