Sultangazi’deki Gazi Polis Merkezi’ne yönelik bombalı saldırıda yaralanan ve vücudunda yanıklar oluşan Süleyman Kütük, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Gazi Polis Merkezi’ne yönelik bombalı saldırı da 1 polis memuru şehit olmuş, 4’ü polis olmak üzere 7 kişi de yaralanmıştı. Yaralılardan birinin de polis merkezine ifade vermek için gelen Süleyman Kütük olduğu öğrenildi. Patlama sonrası vücudunda ciddi yanıklar oluşan Kütük, önce Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada bir süre müdahale edilen Kütük, daha sonra helikopter ambulansla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kütük’ün bir yakını, şahsın ifade vermek üzere polis merkezine gittiğini, patlamanın o sırada meydana geldiğini anlattı.

Bu arada, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin çapkın da olayda yaralananların tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geldi. Çapkın, yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.
Kaynak: cha