Sağlık hizmetinde; güveni, saygınlığı ve hasta memnuniyetini temel ilke edinmiş, çalışanları ile bütünleşmiş, kurumsal kimliği ile de öne çıkan, örnek bir kuruluş olmayı başaran Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, etik değerlerden ödün vermeden hizmet vermektedir.

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Mersin’de Sağlık Lideri!


Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Genel Müdürü Serpil Özer, “Mersin sağlık sektöründe öncü olmayı hedefledik. Bunun için yoğun ve titiz çalışmalar yürütüyoruz.  Hastanemiz 89 yataklı olup tam teşekküllü ameliyathaneye sahiptir. Ayrıca 16 yataklı Genel yoğun bakım, 6 yataklı koroner yoğun bakım, 6 yataklı kvc yoğun bakım,17 küvezli yeni doğan yoğun bakım ünitesi ve yaklaşık 300 çalışanı ile Mezitli Bölgesinde hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Genel cerrahi, üroloji, kardiyoloji, cildiye, gastroenteroloji, kadın doğum, dahiliye, nefroloji, kulak burun boğaz, nöroloji, çocuk sağlığı ve hastalıkları, çocukcerrahi, beyincerrahi, gözhastalıkları, ortopedi ve travmatoloji, kalp damar cerrahisi branşlarında poliklinik hizmetleri ile Mersin Halkının hizmetindeyiz. KVC ve kardiyoloji bölümünde her gün by-pass ameliyatları yapılmaktadır.” ifadelerine yer verdi.

Yenilenen Oda ve Servislerle Hizmetinizde!


Özel hizmet isteyen hastalar için VIP servis sunan Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi’nde modern bir çalışmayla hasta odaları ve servisleri yenilenerek hastalar için her ayrıntı ve rahatlık düşünüldü.

  
Editör: Haber EDİTÖR