Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Türkiye-Gürcistan Haberci Gazetesi tarafından, Karadeniz’in en güvenilir başkanı olarak seçildi.
Gürcistan-Acara Özerk Cumhuriyetinin Başkenti Batum’da yayın yapan ve Batumi-Georgia Network Medya Grup tarafından çıkarılan, Karadeniz Bölgesi'nin Türkçe-Gürcüce dilinde haftalık olarak yayın yapan ‘Türkiye-Gürcistan Haberci Gazetesi’ Karadeniz En Güvenilir Başkanı ödülüne Necattin Demirtaş’ı layık buldu. Gazi binasında gerçekleşen ziyarette Demirtaş’a ödülünü Habergünebakış sitesi adına İlker Çakan takdim etti. Demirtaş, “Yapılan değerlendirme sonucu, Türkiye çapında kendi bünyelerinde proje hazırlayan belediyeler arasında bizi, en iyi ödüle layık gördüler. Bizim görevimiz gücümüzün yettiği, erişebildiğimiz her alana hizmet taşımaktır. Türk Dünyası, bu alanların başında geliyor. Bütün kardeş toplulukları kucaklamaya, onlar için gerekli özeni göstermeye devam edeceğiz. Bu ödülü İlkadım’lı vatandaşlarımız adına aldım.” diye konuştu.
Demirtaş, İlkadım Belediyesi'nin yaptığı çalışmalardan bahsederek,“Belediye olarak hayata geçireceğimiz uydu kent, yer altı konteynır sistemi, trafik eğitim pisti gibi projelerimizle önümüzdeki yıllarda başka dallarda da ödüller alabileceğimizi düşünüyorum.” şeklinde konuştu. Gazi hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Yardımcısı Ahmet Seven de hazır bulundu.
Kaynak: cha