AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Ramazan sonuna kadar 100 bin kişiyi iftar sofrasında buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

        Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Ramazan’ın rahmet ve bereketini insanlara hissettirebilmek ve yaşatmak için ilk akşamdan itibaren mahalle iftarlarını başlattıklarını belirtti. Müezzinoğlu, Edirne merkez, Keşan ve Uzunköprü ilçelerinde her gün 2 bin 500 civarında kişinin iftar sofrası etrafında buluştuğunu kaydetti.

        Şu ana kadar 38 bin kişinin sokak iftar sofralarında bir araya geldiğini anlatan Müezzinoğlu, Ramazan sonu itibariyle bu sayının 80 bine ulaşacağını tahmin ettiklerini ifade etti.
Bu katılımın, Edirne il teşkilatı tarafından düzenlenen iftarlarda gerçekleştiğini dile getiren Müezzinoğlu, partisinin İstanbul il teşkilatının 4 ayrı yerde düzenlediği iftara 8 bin kişinin katıldığını belirtti.

        Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına bin kişinin katıldığını açıklayan Müezzinoğlu, “Tahmin ediyorum 100 bini hedefleyen bir çalışmamız var. İnşallah 14 Ağustos Kadir Gecesi’nde Saraçlar Meydanı’nda 5 bin, geliyorsa 10 bin Edirneliyi orada iftara davet ediyoruz. Uzunköprü'de yine bir büyük Edirne Güvenilir Bahis Siteleri iftarı planlıyoruz. Biz bunları Edirnelimizle daha iyi buluşabilmek, daha iyi kaynaşabilmek adına değil, tam aksine Edirnelileri daha iyi buluşturabilmek ve birbirileriyle tanıştırabilmek için organize ediyoruz.” dedi.


Kaynak: cha