AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, iktidara geldikleri 10 yılda, 80 yıllık hizmet yaptıklarını söyledi.

Yaz programları kapsamında her gün farklı bir ilçeye giden ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Gürkan, son olarak Karaisalı ilçesi ile Kızıldağ yaylasını ziyaret etti.

Karaisalı'da ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Gürkan, her alanda çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. 10 yılda 80 yıllık hizmet yaptıklarını kaydeden Fatoş Gürkan, bu hizmetlerden Karaisalı’nın da faydalandığını ifade etti. Bu yıl hizmete giren 200 öğrenci kapasiteli orta öğretim yurdunu ilçeye kazındırdıklarını hatırlatan Gürkan; “Eğitim bizim en öncelikli ele aldığımız ve büyük kaynaklar aktardığımız alan olmuştur. Karaisalı ilçemizde eğitim alanındaki yaşanan gelişmeler bunun bir göstergesidir. Son yıllarda ilçemize 4 derslikli anaokulu ile lise ve ilköğretimde 52 derslik yaptık. Bunun yanında 200 öğrenci kapasiteli orta öğretim öğrenci yurdunu hizmete sunduk. Yapımı devam eden 16 derslikli ve 200 kişilik yurdu olan sağlık meslek lisesi ve yine 16 derslikli ve 200 kapasiteli öğrenci yurdu bulunan imam hatip lisesi ile Karaisalı eğitimde adeta çağ atladı.” dedi.

2B MÜRACATLARI 30 EKİM'DE BİTİYOR.

Programına Kızıldağ yaylasında devam eden Milletvekili Fatoş Gürkan, yaylacılar ile bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve 2B arazi satışları hakkında vatandaşları bilgilendiren Gürkan; “Vatandaşlarımız ile devlet arasında on yıllarca ihtilaf konusu olan 2B statüsündeki orman vasfını kaybetmiş taşınmazların satışı, büyük bir sorunun çözümüne imkân sağlamıştır. 2B arazilerinde hak sahiplerinin 30 Ekim 2012 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir. AK Parti hükümetleri kimsenin çözmeye cesaret edemediği ve vatandaşlarımızın Vevobahis yıllar boyunca büyük sıkıntılar yaşadığı sorunları birer birer çözmektedir ve halkımızın desteğiyle de çözmeye devam edecektir.” diye konuştu.

Kaynak: cha