AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ladik ilçesindeki hükümet destekli yatırımları tek tek inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, beraberindekilerle ilk olarak Ladik Çakırgümüş Köyü'nde yapılan DSİ Taşkın Koruma çalışmalarını gezdi. Daha sonra Tatlıcak Köyü grup yolunda incelemelerde bulunan Demir, Ladik-Taşova Yolu'nu gezdi. Deliahmetoğlu Köyü'ndeki Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ni ziyaret eden Demir, İmam Hatip Lisesi illegal bahis Yurdu yapılacak alanda da incelemelerde bulundu. TOKİ tarafından yapılan 96 konutta da incelemeler yapan Demir, inşası süren 18 derslikli İlköğretim Okulu alanında çalışmaları izledi. Demir, "Her ilçemizde olduğu gibi Ladik'te de hükümet yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Bu programımızda da yatırımları inceleyip çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Altyapıdan ulaşıma, eğitimden sağlığa ciddi yatırımlar yapılıyor. Bunlar yaşam kalitesi açısından önemlidir." dedi.

Demir'e Ladik Kaymakamı Kadir Perçi, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.
Kaynak: cha