Pendik'te, lüks bir motosiklet ile özel otomobilin çarpışması güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Motosiklet sürücü Veysel Türkmendağ'ın hayatını kaybettiği kaza sırasında kontrolden çıkan motosikletin yaklaşık 100 metre sürüklenmesi de kameralara yansıdı.

Olay Bahçelievler Mahallesi’nde öğle saatlerinde meydana geldi. İddialara göre; Veysel Türkmendağ’ın kullandığı 34 AB 5165 plakalı motosiklet, kontrolsüz olarak yola çıkınca cadde üzerinde seyir halindeki 34 KRJ 46 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Büyük bir hızla motosiklete çarpan otomobil, karşı seride geçerek durabildi. Çarpma sırasında motosiklet sürücüsü Veysel Türkmendağ (26) yola savrularak ağır yaralandı. Başında kask bulunmadığı öğrenilen Türkmendağ, kaldırıldığı Pendik Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Bu sırada lüks motosiklet ise yol boyunca sürüklenmeye başladı. Yaklaşık 100 metre sürüklenen motosiklet, kaldırım kenarına çarparak durabildi. Kaza anı ve sonrasında yaşanan büyük panik, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde; motosiklet ile otomobilin çarpışması saniye saniye görülüyor. Kontrolden çıkan motorun yol boyunca sürüklemesi ve vatandaşların olay yerine koşmaları da kayıtlarda yer alıyor.

Kaynak: cha