Lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkinlerin iyileşmesi için protein ağırlıklı beslenmeleri çok önemli. Bu nedenle LÖSEV, 12 ay boyunca kayıtlı hastalarına kırmızı et yardımını sürdürüyor. En kaliteli protein kaynağı olan et ve et ürünleri hastaların beslenmesinde çok önemli bir yere sahip. Özellikle lösemide et ve et ürünleri tüketerek sağlıklı beslenen hastalar bu zorlu tedavi sürecini daha kolay atlatıyorlar. 2019 Mayıs ayında 8500’e hasta ve ailesine kırmızı et yardımı yapan LÖSEV, 2019 Nisan ayından bu yana Türkiye genelinde 14 Bin aileye et yardımı ulaştırıldı. 

20 Günde Hedef Binlerce Aile

Et dağıtımlarına hız kesmeden devam eden ve Haziran sonunda 44 farklı ilde 3 Bin 500 aileye et yardımı yapacak olan LÖSEV, 20 gün sonunda 50’den fazla il/ilçede binlerce hasta ile bir araya gelerek protein açısından değerli/kaliteli kırmızı et ve et ürünlerini elden teslim edecek.

Antalya, Burdur ve Isparta’da LÖSEV Ailelerine Et Ve Et Ürünleri Dağıtımları Sürüyor

Tüm Türkiye’de eş zamanlı devam eden et ve et ürünleri dağıtımları LÖSEV Antalya şube tarafından da Isparta, Burdur, Alanya ve Antalya’da bulunan LÖSEV ailelerine hafta içinde sunulmaya başlandı.

Haziran Ayı için son olarak Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde bulunan Antalya LÖSEV Şube’den 28 Haziran’da yapılacak dağıtıma ilaveten, diğer illere gidilerek et ve et ürünü kolileri ailelere sunuluyor. LÖSEV’e kayıtlı aileler bu hastalık sürecinde daha da yalnızlaştıkları bu zorlu ve pahalı tedavi esansında yanlarında sadece LÖSEV ve bağışçıların olduğunu, en zor zamanlarında Hızır gibi yetişen bu yardımlar için tüm bağışçılara dua ettiklerini dile getirdiler.

Bağışlarınız Ve LÖSEV İyilikler Tırı…

Kurban Bayramına yaklaşılırken yapılan bağışlarda, taze şekilde ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine iletilecek. LÖSEV’e kayıtlı hastaların bu kaynağa ulaşabilecekleri bir diğer yöntem ise LÖSEV İyilikler Tırı olacak. 1-6 Temmuz 2019 tarihleri arasında LÖSEV İyilikler Tırı Karadeniz Bölgesi’ndeki il, ilçe ve köyleri ziyaret ederek, hasta ve ailelerine ayni yardımların yanı sıra ilaveten taze ve et ürünleri de götürecek.

Editör: Haber EDİTÖR