İzmir’in Karabağlar semtinde bir kuyumcuyu soymak istediği ileri sürülen bir kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre, İzmir’in Karabağlar semtinde 4284 Sokak’taki bir kuyumcuya üç kişi bir otomobille geldi. İki kişi otomobilde beklerken, bir kişi de kuyumcuya girdi. Kuyumcuda çeyrek altın almak için bulunan bir müşterinin ayağının takılarak yere düşmesi sonucu elinde bulunan yumurtalar yere düştü. Düşmenin etkisiyle kırılan yumurtalar yere saçıldı. İşyeri sahibi Lokman Bakırcı, müşterisini yerden kaldırarak sandalyeye oturttu. Yerleri silmek amacıyla paspas almak için arka tarafa geçti.

Bu sırada içeride bulunan 30 yaşlarındaki şüpheli erkek ise kasaya yöneldi. İşyeri sahibi Bakırcı, başını kaldırıp baktığında kasanın karıştırıldığını fark etti. Şüpheli ile göz göze gelen Bakırcı, polise haber verdi.

Kavga ederek dışarı çıkan kuyumcu ve şüpheliyi çevre esnafı ayırdı. Polis, şüpheliyi gözaltına aldı. Araç içindekiler ise olay yerinden uzaklaştı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Başından geçenleri anlatan işyeri sahibi Lokman Bakırcı, başını kaldırıp bakmaması durumunda hırsızın para ve altınların bir kısmını alıp kaçacağını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak: cha