Ankara’nın Elmadağ canlı bahis ilçesinde dayısının kızını kaçıran bir genç, hastane odasında kızın babası tarafından vuruldu. Şikâyet üzerine polise teslim olan gence sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede kurşun yağdıran dayı gözaltına alındı. Ağır yaralanan genç ise kaldırıldığı Ankara Hastanesi'nde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Alınan bilgiye göre, Mardin'de 6 ay önce dayısının 19 yaşındaki kızını kaçıran Ferit S.(24), Elmadağ'ın Hasanoğlan Mahallesi'nde bir akrabasının yanına yerleşti. Dayısı Veysi Ç. tarafından polise şikayet edilen Ferit S., Elmadağ Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu. Polis ekipleri, adliyeye sevk edilen zanlı Ferit S.’yi ilk olarak sağlık kontrolü için Elmadağ Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yeğeni Ferit S.’yi takip eden dayı Veysi Ç., hastanenin acil servisindeki muayene odasına hasta gibi girerek yeğenine 5 el ateş etti. Kapıda bekleyen polis memurları, şahsın üzerine atlayıp olaya müdahale ederek silahını elinde aldı. Olayda, vücudunun değişik yerlerine 3 kurşun isabet eden Ferit S. ise ağır yaralandı. İlk müdahalesi bulunduğu acil serviste yapılan Ferit S., daha sonra Ankara Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ferit S., hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olaydan sonra gözaltına alınan dayı Veysi Ç.'nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: cha