Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gaziantep’te Naksan Holding Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Macaristan Fahri Konsolosu Bahaeddin Nakıboğlu’na kız istedi. Gaziantep’in önde gelen ailelerinden Rinak Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öz ve Rezzan Öz’ün kızı Şura Öz’ü isteyen iki bakan ‘evet’ yanıtını alınca mutlu oldu. Bakan Şahin, damat adayının babası Osman Nakıboğlu’ndan da Gaziantep’e bir okul yaptırma sözü de aldı.

Kız isteme törenine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Naksan Holding Onursal Başkanı Şıh Mehmet Nakıboğlu, Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ve Nakıboğlu ailesiyle Öz ailesinin ileri gelenleri katıldı. Kız isteme töreninde konuşan Bakan Şahin, ailenin toplumun en dinamik yapısı olduğuna dikkat çekti. Şahin, “Bugün çok mutluyuz. İki sevdiğimiz, saygıdeğer ailenin evlatlarının mürüvvetlerine şahitlik yapmak bizi de çok mutlu ediyor. Doğum ve evlenme gibi çok önemli, hakikaten hayatlarımızın dönüm noktası olması açısından önemlidir. Sevdiğimiz bu iki ailenin evlatlarının mürüvvetlerini görmeleri, bunun başlangıcına şahitlik yapmamız bizim içinde çok önemlidir. İnşallah çok güçlü bir ailenin temelini bu gün hep beraber atacağız.” dedi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak resmi görevini de yaptığını esprili dille anlatan Şahin, “Sayın Başbakanım bana hesap soruyor ‘Aile Bakanım ne olacak bu hal?’ diye. Şimdi bu sayılar çoğaldıkça bizde çok güçlü bir toplumun temelini atıyoruz. Allahın izniyle inşallah mutlu hayırlı huzurlu bir ailenin temelini atmamıza vesile olur. Allah mübarek Dinamobet etsin, Allah mutlu etsin. Temelini attığımız bu aileden çok sayıda çocuk istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da kalkınmanın temelinde aile kavramının yer aldığını ifade edip, “Çok hayırlı bir iş için bir aradayız. Aile toplumumuzun temeli. Bu gün bu güzel buluşmadan, böyle güzel bir hadiseyi paylaşmaktan dolayı gerçekten çok mutluyum. İki aileye ve çok değerli kardeşlerimize de mutluluklar diliyorum. Bu hadise sadece iki fert arasında olmuyor. İki aile arasında aslında bir akrabalık, yakınlık kurulmuş oluyor. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Evlilik hayırlı bir kurumdur. Ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirmeye katkı sağlayacak bir ailenin temelini atmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Gençlere sağlık ve huzur dolu bir gelecek diliyorum.” diye konuştu.

Bakanların konuşmasının ardından Bahaeddin Nakıboğlu’nun babası Osman Nakıboğlu, kız babası İbrahim Öz’den kızı Şura’yı oğlu Bahaeddin Nakıboğlu’na istedi. Nakıboğlu konuşmasında “Benim hayatımda üç tane Bahaeddin var. Birisi kayınpederim Bahaeddin, kayınpederim rahmetli oldu. Diğeri hocam Bahaeddin birisi de oğlum Bahaeddin. Üç Bahaeddin’in de hayatımda önemli yeri ve bıraktıkları anlamlı izleri var. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah sizlerin şahadetiyle kızımız Şura’yı oğlumuz Bahaeddin’e istiyoruz. Sizlerin de şahadetiyle bu birlikteliğin sağlık ve huzur içerisinde devam etmesini diliyorum.” dedi.


Konuşmanın ardından gelin adayı Şura Öz’ün babası İbrahim Öz, Nakıboğlu ailesine olumlu yanıt verdi. Alkışlar arasında yapılan konuşmanın ardından Bahaeddin Nakıboğlu ve Şura Öz’ün söz yüzüklerini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz taktı. Söz yüzüklerinin kurdelesini kesen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin NAKSAN Plastik Yönetim Kurulu Başkanı olan Osman Nakıboğlu’ndan Gaziantep’e bir okul yaptırma sözü aldı. Osman Nakıboğlu’nun söz vermesinin ardından kurdeleyi kesen Bakan Şahin, “Bu gün iki hayırlı işi bir arada yaptık. Güçlü bir ailenin ilk temelini atarken Gaziantep’e de yeni bir okul kazandırma yönünde söz aldık.” şeklinde konuştu. Yapılan törenin ardından evlilik yolundaki ilk adımı atan Nakıboğlu ve Öz ailesi tebrikleri kabul etti.

Kaynak: cha