Skandal olaylarla medyada gündemden düşmeyen Gaziosmanpaşa   Adliyesinde iddialar ayyuka çıktı. Şimdi ise; büyük arazi davalarına ait  4 adet mahkeme kararı buharlaşıyor, zimmet defterleri kayboluyor !

4 ADET MAHKEME KARARI BUHARLAŞTI MI ?

Tapu, Adliye, Belediye arasında mahkeme kararları işlemsiz bırakılıyor ; Her nasılsa, davaların kazanıldığını belgeleyen KARARLAR, HÜKÜM ÖZETLERİ TAPUYA ULAŞMIYOR !

Mahkeme ile Tapu Müdürlüğü arası sadece 5 dakika !

Adeta şeytani sahteciliklerle, İlçe Belediyeleri, Tapu- Kadastro ve Adliye’de organize imar yolsuzluklarının " İRTİKAP,   ZİMMET " suçlarını içeren şekilde yapıldığına dair tüm iddialarımızın;
olayların oluş şekli, somut belge,bilgi,bulgu ve delillerden açıkça anlaşılacağı kanısındayız.

 

 

10.000 m2 arsanın 9 yıl süren yargı süreci sonunda müvekkil tapu iptal ve tescil davalarını kazandı. Yani kendi arsalarının yine kendisine verilmesine karar verildikten sonra organize senaryo başlatılıyor ;  mahkeme, davanın kazanıldığına dair 4 ayrı HÜKÜM ÖZETİ KARARLARINI tapuya göndermiyor, şerh ettirmiyor. Müvekkil acımasızca mağdur ediliyor. Adeta bir dedektif gibi çalışıp bu durumu belgeledikten sonra bu kez ,  4 ayrı dava dosyasındaki bu  kararlara  ait  posta    zimmet defteri   esrarengiz şekilde  adliye  arşivinden kayboldu.(Belgelidir.)

 

 

YOLSUZLUĞUN BELGESİ !

4 adet hüküm özetinin tapuya gönderilmediğine dair belge örneği ektedir.

Skandal, ısrarlı başvurumuzla mahkemenin  yazdığı yazıyla  17 yıl sonra  ortaya çıktı.9 yıl süren yargılamada yaklaşık 400 milyar -mahkeme, avukatlık, gazete ilanları için para harcayan vatandaş – organize suiistimaller, hile ve sahteciliklerle  ile oyuna getirildiğini anlayınca, tekrar hukuk mücadelesi başlatıyor.

Yağmurdan kaçıp doluya tutulurcasına,  fersah fersah yeni sahteciliklerle karşılaşıyor,Sahtecilik iddialarımız, yeni sahteciliklerle örtbas edilmeye  çalışılıyor ! Organize suiistimaller ve zincirleme  sahtecilik iddialarımıza ilişkin olaylar medyada bir çok kez haber konusu olup, çarşaf çarşaf  belgeler yayınlanıyor. Onlarca somut delil, belge, bilgi, bulguları adli ve idari  makamlara  sunuyoruz,  etkili bir işlem yapılmıyor!

 

 

Adliye, zimmet defterini arıyor   

C.Savcısı “ buluncaya kadar araştırın ”  yazılı talimatı veriyor,(Belgelidir.)

Yargıda artık her şey düzeldi deniyordu ancak gelinen bu günde adaletin  mahkeme  arşivinden çalındığı gerçeği belgeleriyle anlaşıldı. Peşini bırakmayacağız. Bunu yapanlar er geç hak ettikleri cezayı çekeceklerdir. İlgililere sesleniyorumAdliye   arşivine  sahip çıkın.  Milletin adaletinin çalınmasına izin vermeyin !

 

                                                                                                               Organize Tesadüfler  !

3.500 M2 Arsa Kaybolur mu ?

Mahkeme Kararları Buharlaşır mı?

Mahkeme Posta Zimmet Defteri Kaybolur mu ?

 

 

İMARDA BÜYÜK VURGUN !!

3.500 m2 arsa  yürüdü !

Mahkeme kararları tapuya ulaşmadı !

Zimmet defteri de yürüdü mü ?

 

Bilindiği üzere, Tapu kayıtları Devlet Garantisindedir. Mülkiyet Hakkının esasına ilişkin sahteciliklerde, irade fesadı hallerinde zamanaşımı yoktur. Yüce Türk Adaleti er geç tecelli edecektir . Tüm bu iddialarımız  somut delil, bilgi, belge, bulgu ve ciddi emarelerle ispatlı olup, kamuoyu vicdanıyla  paylaşılacaktır ! Bizler, sadece gerçeğin ve Adaletin peşindeyiz !

                                                      Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.11.11.2012  Av.Ömer KİBAR                                       

Editör: Haber EDİTÖR