Kimse Yok Mu Derneği Cizre gönüllüleri, Şırnaklı ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan paketi dağıttı.

Türkiye’nin her yerine Ramazan kumanya gıda paketi yardımlarını gönderen Kimse Yok Mu gönüllüleri, Şırnak merkez ve ilçelerinde de yardım dağıtmaya başladı. Şırnak’ın Cizre ilçesinde gıda yardımlarına başlayan Kimse Yok Mu Derneği Cizre Gönüllüleri, Kızılsu beldesinde de yardım paketlerini dağıttı.

Cizre Kimse Yok Mu gönüllülerinden Süleyman Gedük, “Türkiye’nin her yerine yardımlarını gönderen Kimse Yok Mu Derneği, Şırnak’a da 6 bin yardım paketi gönderdi. Piabet Biz de gelen yardımları burada fakir ve mağdur olan daha önce belirlediğimiz ailelere dağıtmaya başladık. Şırnak merkez, Cizre, Silopi, İdil ve beldelerinde yardımlarımızı dağıtmaya başladık. Doğu-batı kaynaşması adına bu tür yardımların bu taraflara gelmesi bizim için çok önemlidir. Kardeşliğe ve gönül köprüsü kurmaya vesile oluyor. Bu yardımlara sebep olan ve yardımlarını buralara kadar gönderen gönüllülere ve Kimse Yok Mu ailesine teşekkür ediyoruz. Yardımların devamını diliyoruz. Çünkü buralarda yaşayan vatandaşlarımız yardıma çok muhtaçtır. Fakir ve fukara insanlarımızın ellerinden tutmamız lazım." dedi.

Bölge insanı için ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalıştıklarını kaydeden Süleyman Gedük, yardımlarını esirgemeyen Şırnaklı vatandaşlara teşekkür etti.
Kaynak: cha