Ankara’da kaza yapan kamyonun içinde sıkışan şoförün ayağı, bilek kısmından koptu. Poşete konulan ayağıyla aynı ambulansta hastaneye götürülen yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kazazede, kopan ayağın yerine dikilmesi için ameliyata alındı.

Olay, İstanbul yolu Çiftlik kavşağında meydana geldi. Sincan’dan Yenimahalle'deki toptancı haline giden Satılmış Sergen yönetimindeki 06 HLY 80 plakalı gıda yüklü kamyon, kavşağa geldiği sırada bilinmeyen bir sebepten ötürü yoldan çıktı. Yanyola girmek üzereyken demir korkuluklara çarpan, ardından da devrilen kamyonun şoförü araç içinde sıkıştı. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Satılmış Sergen, ekiplerin yoğun çabasıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı. Sedyeye konulan Sergen’in ayağının olmadığı fark edildi. Acı içerisinde kıvranan Satılmış Sergen ambulansa götürüldü.

İtfaiye ekipleri ise kamyonun içinde Sergen’in kopan ayağını aradı. Ayağın anayol üzerinde parçalanmış korkulukların arasında olduğu gören bir vatandaş itfaiye ekiplerini uyardı. Poşete konulan ayak, şoförün bulunduğu ambulansa götürüldü. Numune Hastanesi’ne kaldırılan Satılmış Sergen ameliyata alındı. Sergen’in hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Aynı kamyonda bulunan ve kazadan yara almadan kurtulan Uğur İnan ise şoka girdi. İnan’ı polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Ambulansa bindirilen İnan da Numune Hastanesi’ne götürüldü. Çarpmanın etkisiyle parçalanan korkuluk ve trafik levhalarının parçaları yola saçıldı. Kamyonun şoför mahalli ise tanınamaz hale geldi. Vinç vasıtasıyla kaldırılan kamyon otoparka çekildi. Kapanan yol belediye ekiplerinin temizlik çalışmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: cha