Şırnak Cizre Kaymakamı Şenol Koca, kurum amirleriyle yaptığı toplantı da vatandaşlara sunulacak hizmet standartların bir üst seviyeye taşıdıklarını söyledi.

Cizre’de kurum amirleriyle bir araya gelen Kaymakam Şenol Koca, ilçenin sorunlarını masaya yatırdı. İlçede görülen kamu hizmetlerinin daha etkin, verimli ve süratli sunulması, vatandaş başvurularının hızla sonuçlandırılması, birimler arası hizmet akışının çabuklaştırılması, iş veriminin artırılması açısından Cizre Kaymakamlığı'na bağlı olarak hizmet yürütmekte olan ilçedeki bazı genel idare kuruluşlarının amirlerine Kaymakam adına imza yetkisi verildi. Yapılan toplantıda ilçede hizmet vermekte olan kurum ve kuruluşlarda oluşan ve oluşabilecek sorunların ve aksaklıkların giderilmesi için gerekli önlemler alındı.

Ayrıca toplantıda, ilçenin genel sorunları konuşuldu. Var olan ve olması muhtemel sorunlarla ilgili çalışmaların gerek ilgili kurumların yapacağı çalışmalarla gerek sorunlu bölgelerin yerinde incelemeleri yapılacak ve sorunlara en kısa sürede çözüm üretilecek.

Kaymakam Şenol Koca, alınan önlemlerle ve de yapılan imza yetkisi devri ile vatandaşa sunulacak hizmet standartlarını bir üst seviyeye taşıdığını söyledi.
Kaynak: cha