Kütahya Kamu-Sen Kütahya Temsilcisi Mehmet Karabekir, Gaziantep ve Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde meydana gelen terör olaylarına tepki gösterdi. Karabekir, yıllardır örgüt mensuplarına gösterilen hoşgörünün silahsız vatandaşları hedef aldığını belirtti.

Gaziantep ve Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde meydana gelen terör olaylarına tepki göstermek isteyen bir grup Kütahyalı, Zafer Meydanı'nda bulunan Kütahya Valiliği önünde bir araya geldi. Burada grup adına basın açıklamasında bulunan Kamu-Sen Kütahya Temsilcisi Mehmet Karabekir, terör olayları nedeniyle tüm halkın derin bir üzüntü içerisinde olduğunu söyledi. Karabekir, "Terör olayları nedeniyle tüm halkımız derin bir üzüntü içerisindedir. Her gün bir eylem haberi gelirken mübarek Ramazan Bayramı'nda hain saldırılarını sürdürmüştür. İnanıyoruz ki bu vahşi eylemleri gerçekleştirenler kendi kanlarında boğulacaklardır. Acımızı anlatmaya kelimeler yetmiyor."

ÖFKEMİZ ÇIĞ GİBİ

Meydana gelen olaylar karşısında terör ve teröristlere destek verenleri nefretle kınadığını işaret eden Karabekir, "Öfkemiz çığ gibi ama devletimizin bekası milletimizin birliği için acımızı içimize gömüyoruz. Öncelikle terör ve teröristi destekçilerini nefretle kınıyoruz. Ülkemizi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Büyüklüğün göstergesi kimsenin dayanamadığı acılara dayanabilmektir ancak terör belasının bu boyutlara gelmesini de görmezden gelemeyiz. Milletvekili ile terörist kucaklaşması caniler için en büyük cesaret kaynağı oldu. Yıllardır örgüt mensubuna gösterilen hoşgörü silahsız vatandaşlarımıza kadar." ifadesini kullandı.
Kaynak: cha