Kahramanmaraş Lider İş Adamları Derneği (KALİDA) İnşaat Komisyonu Yönetimi, Kahramanmaraş Vergi Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Erdoğan’ı ziyaret etti.

Vergi Denetim Kurumu'nu tanımak ve diyalog kurmak amacı ile ziyarete bulunduklarını ifade eden KALİDA İnşaat Komisyonu Başkanı İbrahim Çakmak, “Şehrimizin imar ve iskân durumunu ve inşaat sektöründeki gelişmeleri paylaşmak ve vergi denetim kurumumuzun yenilikleri hakkında bilgi edinmek istiyoruz. Diyalogumuzun artması ve üyelerimizin gelişmelerden haberdar olması için köprü olmaya çalışıyoruz. STK’ların bir görevi de üyeler ile yetkililer arasında bağ oluşturmaktır. Sektörde dengenin sağlanması birlikte hareket etmekle olacaktır.” dedi.

Vergi Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Erdoğan, "Kuruluşumuz mükellef odaklı çalışma esasına dayalıdır. Hepimiz Jokerbet aynı geminin içerisindeyiz, temel kaynağımız vergidir. Ne kadar sağlıklı yerine getirilirse ülkemiz menfaatinedir. Vergi incelemelerinde kayıt dışılıkla mücadele temel hedefimizdir. Bunu da titizlikle yapmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Başkan Ahmet Erdoğan, kendilerine yapmış oldukları ziyaret ve özverili çalışmalarından dolayı KALİDA İnşaat Komisyonu'na teşekkür etti. KALİDA İnşaat Komisyonu Başkanı İbrahim Çakmak ve Komisyon üyesi Fatih Zabun, Durmuş Karcıoğlu, Şahin Özşahan, Şahin Avşaroğlu ve Genel Sekreter Mahir Keçe’nin katıldığı ziyaret programında Kahramanmaraş Vergi Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Erdoğan hazır bulundu.
Kaynak: cha