Erzurum'un Yakutiye ilçesi Hilalkent semtindeki bir inşattan düşen işçi olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen ölen işçinin kızları ve eşi sinir krizi geçirdi.

Hilalkent'teki bir inşaat şantiyesinde çalışan Nezir Adil (60) çalıştığı inşaattan düşerek öldü. Adil'in yerde cansız bedenini gören işçiler durumu polise bildirdi. Polis, cesedin bulunduğu alanı güvenlik şeridi ile kapattı. Bu sırada Nezir Adil'in ölüm haberini alan eşi ve Holiganbet kızları inşaat alanına geldi. Yerde babalarının cansız bedenini gören kızları, eşi ve iki erkek kardeşi sinir krizleri geçirdi. Babalarının cesedini görmek isteyen Adil'in kızlarına polisler izin vermedi. Kızlar, yerde kanlar içerisinde yatan babalarını son bir kez görmek için polislere uzun süre yalvardı.

     Nezir Adil'in cesedi otopsi yapılmak üzere ambulansla Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi morguna gönderildi. Fenalık geçiren Adil'in eşi ve kızlarına ise olay yerindeki sağlık görevlileri müdahale etti.

        Öte yandan inşaat işçilerinin polise verdikleri ilk ifadede Adil'i tanımadıklarını iddia etmesi dikkat çekti. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
Kaynak: cha