Hırçınlar taraftar grubu Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı ziyaret etti.

Ziyarette Samsunspor'un renklerinden oluşan kırmızı-beyaz çiçekleri Demirtaş’a takdim eden Hırçınlar Grubu Başkanı Nuri Seven, "1980 yılında Mecidiye Caddesi esnafları tarafından kurulan 'Samsun Sevdalıları Hırçınlar Grubu'nu 2003 yılından itibaren canlı tutarak bugün yanımızda bulunan kırmızı-beyaz renklerin sevdalısı arkadaşlarımla buraya kadar sırtladık. Samsunsporumuz için dün olduğu gibi bugünde her zaman yanında olacağız." dedi.

Samsunspor Başkanı Emin Kar'a desteğin her zamankinden daha çok verilmesi gerektiğinin altını çizen Nuri Seven, "Şu sıralar yaptığı yeni transferlerle PTT 1. Lig'de mücadele eden Samsunsporumuzu Süper Lig'de görmek için, Kulüp Başkanımız Emin Kar’a maddi ve manevi desteği herkes vermeli." diye konuştu.

Spor, toplumsal hayatımızda çok önemli olan bir aktivite olduğunu belirten Necattin Demirtaş, Samsunspor içinde bulunduğu maddi krizden kurtulması noktasında en kısa zamanda şirketleşmesinin gerektiğinin söyledi. Samsunspor' un başarıya ulaşması için birlik ve beraberliğin şart olduğunu anlatan Demirtaş, "Sizlerle beraber taraftar, halk daha sonra da tüm Samsunspor'u sevenler olarak Samsunspor'umuzu o eski parlak günlerine geri döndüreceğiz. Buradaki en büyük görev siz taraftarlarımıza düşüyor. “dedi. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a hırçınlar grubu tarafından plaket ve üzerinde Anadolu’nun Efendisi yazılı Samsunspor kaşkolü hediye edildi.
Kaynak: cha