Egeli evcil hayvan dostlarının geleneksel buluşması İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşiyor. Organizasyonu geçen yıl 35 binin üzerinde hayvan severin ziyaret ettiğini vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele Dünya hayvanları koruma günü arifesindeki PET SHOW 2012’de (15. Evcil Hayvan Show) sevimli dostlar ile sektör profesyonellerini tek çatı altında bir araya getireceklerini söyledi.

Her yıl Efor Fuarcılık tarafından düzenlenen PET SHOW serisine bu sene 15. halka da eklenecek. İzmir Uluslararası Fuar Alanı’ndaki 15. Evcil Hayvan Show 27 Eylül’de start alacak. 4 nolu sergi salonunda gerçekleşecek organizasyonu yaklaşık 40 bin hayvan severin ziyaret etmesi bekleniyor. Evcil hayvanlar, ürünleri ve aksesuarları adına A'dan Z'ye hayvan severlerin aradığı geniş bir yelpazeyi içeren özel standlarda sergilenecek.

Yer tahsisleri büyük oranda yapılan 15. Evcil Hayvan Show’da; evcil hayvanlar, pet, gıda, kafes, elbise, bakım ve eğitim ürünleri, aşı, tıbbi malzemeler, muayene ve hastane ürünleri, akvaryum, ısıtıcılar, aydınlatma, süs balıkları, ilaçlar, su, kum gibi çok sayıda ürün ve hizmetler tanıtılacak.


Birbirinden farklı etkinliklerin yer aldığı PET SHOW 2012 kapsamında çok sayıda yarışma düzenleniyor. temizmama.com sponsorluğunda sahibine en çok benzeyen kedi ve köpek yarışması, Sultan Kedi Irkları Derneği kedi güzellik yarışması, Köpek Irkları Federasyonu köpek ırkları yarışması, Akvaryum düzenleme yarışması, Efor Fuarcılık’ın gelenekselleşen 'En Güzel ve En Yetenekli Köpek' yarışması renkli görüntülere sahne olacak.

İtaat şov, tiyatro, defile ve animatör gösterileri de ziyaretçiler tarafından zevkle izlenecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından AKS arama kurtarma köpekleri gösterisi ve İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından K9 köpek gösterisi de katılanlara zevkli dakikalar geçirtecek. 4 gün sürecek PET SHOW 2012 15. Evcil Hayvan Show saat 11:00 ile 20:00 arasında ziyaret edilebilecek. Organizasyon 30 Eylül 2012 tarihinde tamamlanacak.
Kaynak: cha