Trabzon Valisi Recep Kızılcık, görev süresi dolması nedeniyle veda ziyaretleri gerçekleştiren Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen’i kabul etti.

Vali Kızılcık, görev süresi içerisinde uyumlu bir çalışma gerçekleştirdikleri Özen’e teşekkür etti. Görev süresi içerisinde Özen ile Trabzon’un kalkınması için çalıştıklarını ifade eden Vali Kızılcık, "3 yıl içerisinde rektörümüzle iyi bir işbirliği içerisinde bulunduk. Birlikte şehrimize katkı sağlamaya çalıştık. Valiliğimizin koordinasyonunda yapılan çalışmalarda başta Rektörümüz olmak üzere hocalarımızın katkıları olmuştur. Bu anlamda uyumlu ve Trabzon’umuza katkı esaslı çalışmalarınızdan dolayı sizlere şükranlarımızı sunuyoruz. İki dönemlik rektörlüğünüz sonrasındaki hayatınızda aileniz ile sağlıklı mutlu ve başarılarınızın Fenomenbet devam ettiği bir yaşam diliyorum." dedi.

Prof. Dr. İbrahim Özen de görev süresi içerisinde KTÜ ve Trabzon’un ileri gidebilmesi için çalıştıklarını ifade etti. Özen, şöyle konuştu: "Sekiz yıllık dönemimizde üniversitemizin daha üst seviyelere çıkarmak için ülkemizde ve uluslararası düzeyde gayretler sarf ettik. Bütün birimlerimiz taşın altına elini koyarak hizmet etmeye gayret etmişlerdir. Onlara da teşekkür etmek isterim. Ancak üniversitemizin bütün sorunları ve sıkıntısı olduğunda sizleri hep yanımızda gördük. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Trabzon’un yaşanabilir kentler sıralamasında ilk dörtte yer almasında sizlerin katkılarınızın büyük olduğunu, çok iyi bir koordinasyon yaptığınızı düşünüyorum."
Kaynak: cha