İstanbul’da İstanbul Teknik Üniversitesi ve Bezmialem Üniversitesi, Erzurum’da Atatürk Üniversitesi, Kayseri’de Erciyes Üniversitesi, Antalya’da Akdeniz Üniversitesi, Denizli’de Pamukkale Üniversitesi ve son olarak Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde gerçekleştirilen GNÇ etkinlikleri Türkiye’nin dört bir yanında renkli görüntülere sahne oldu. #GELBENCE sloganıyla 7 üniversitede gerçekleştirilen etkinlik alanlarını toplam 28 bin genç ziyaret etti. GNÇ Kampüs etkinliklerinde 20 çeşit toplam 45 bin hediye dağıtıldı.

İsmail Bütün: “200 bin gencimizle sosyal medyada buluştuk”

GNÇ Kampüs etkinlikleri GNÇ uygulaması ve sosyal medya kanallarından da ilgiyle takip edildiğini belirten ve dijital sosyal medyada yaklaşık 4,5 milyon erişim sağlandığının altını çizen Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, “Gençlerin çok sevdiği GNÇ uygulamasının içeriğini zenginleştirmenin yanı sıra BiP, fizy gibi ürün ve servislerimizi de ekleyerek yeniledik. Uygulama etkinlik dönemi boyunca 250 bin kez indirildi. Sürpriz GB hediyeli oyunlar, Turkcell Akademi’nin eğitim içerikleri, üniversitelerin ders notları, İngilizce konuşma pratiği, KPSS, ALES gibi sınavlara hazırlanma imkanı, özel iletişim kampanyaları gibi  birçok fayda yeni GNÇ’nin çatısı altında bulunuyor. Bunun yanı sıra gençler Turkcell ile ilgili tüm sorularını kendileri için özel çalışan Gencaver’lere yöneltip destek alabiliyor. GNÇ Kampüs etkinliklerimizle de, onların üniversite hayatını renklendirdik. Bu etkinliklerle gençlerimizin, ödevlerle sınavlarla dolu günlerini daha keyifli geçirmelerini istedik” dedi.

Çatlatan çatlatana: GNÇ’den Sürpriz Hediyeler

GNÇ Kampüs etkinliklerine katılan gençler, sürpriz fırsatlarla karşılaştı. GNÇ uygulamasını indirenler, GNÇ çatısı altında en çok ilgi gören içeriklerden ‘Çatlat’a katılma hakkı kazandı. Uygulama içindeki Çatlat‘ı da deneyimleyen Turkcell’li gençler her hafta ekranlarında beliren iki yumurtayı çatlatıp sürpriz internet kampanyalarından faydalanarak ek mobil internet kazandılar. Ayda 8 GB’a kadar varan internet faydaları gençlerden büyük ilgi gördü.

KUTU

GNÇ Kampüs etkinlikleriyle 4.276 kilometre yol kat edildi

•         7 üniversitede 28 bin genç etkinliklere katıldı.

•          Toplam 65 kişilik ekip turne için 34 gün yoldaydı.

•          4276 km yol, 3 TIR, 1 büyük kamyon, 1 jeneratör, 1 otobüs, 1 minibüs ile kat edildi.

Editör: Haber EDİTÖR