Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsun'da dünya şehri olabilecek potansiyel fazlasıyla var. Yeter ki birlik olarak bu potansiyeli en verimli şekilde kullanalım." dedi.

Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özden ve yönetim kurulu üyeleri Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Osman Genç işadamlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Genç, bir şehrin veya bir ülkenin ancak yatırımlarla büyüyeceğini belirterek, işadamlarının önemli olduğunu söyledi. SAMGİAD'ın başarılı çalışmalar yaptığını ve genç işadamlarını bu konuda takdir ettiğini belirten Osman Genç, "Samsun Betasus için üreten herkes bizim için çok önemli. Genç işadamlarımız bu şehrin zenginliğidir. Samsun'da dünya şehri olabilecek potansiyel fazlasıyla var. Yeter ki birlik olarak bu potansiyeli en verimli şekilde kullanalım." dedi. Samsun'un bir ticaret şehri olduğunu söyleyen Osman Genç, "Tarihte siyaset, ticaret ve kültür sanat alanlarında ön plana çıkan Samsun'u topyekun kalkındırıp, yeniden bu özellikleriyle ön plana çıkan bir şehir yapmalıyız. Canik'te biz işadamlarımızı önemsiyoruz ve yatırımcıların önünü açıyoruz. Genç işadamları olarak sizlere de bu şehri daha ileriye götürecek her türlü çalışmanıza destek vermeye hazırız." diye konuştu.

SAMGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özden'de genç işadamları olarak Samsun'a faydalı olacak projeler üretmek istediklerini söyledi. Canik'in gelişimine ve değişimine imza attığı için Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür etti.
Kaynak: cha