Gaziantepliler için ücretsiz mesleki ve sanat eğitimi imkanı sunan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK)’na, yeni eğitim yılı kurs kayıtları başladı.

52 branşta kurs veren GAMEK, yeni eğitim yılında kayıtlara başladı. GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, kursiyere ücretsiz eğitim imkânı sağladıklarını ve birçok alanda kurs vererek insanları iş hayatına hazırladıklarını dile getirdi.

Yeni dönemde yenilenen kurs merkezlerinde öğrencilere daha kaliteli bir ortamda eğitim olanağı sunacaklarını belirten Dündar, “GAMEK öğrenmek, gelişmek ve kendini geliştirmek isteyen herkes için kapısını ücretsiz açmaktadır. GAMEK kursları yeni bir meslek, yeni bir beceri ya da MEB tarafından verilen size birçok kapıyı açacak olan sertifikanın sahibi olmanızı sağlamaktadır. Ayrıca GAMEK Eğitime Destek Kursu’muzda üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize YGS ve LYS sınavlarına hazırlık kursları verilmektedir. ” diye konuştu.

Kurslara başvurmak isteyen kişiler, 1 adet fotoğraf, kimlik fotokopisi, diploma veya öğrenim belgesi fotokopisini getirerek Cumhuriyet Gençlik ve Kültür Merkezi, Şehit Üsteğmen Hakan Özcan Gençlik ve Kültür Merkezi, Gazikent, Perilikaya ve Bekirbey El Beceri kurslarında eğitim görebilirler.
Kaynak: cha