Eskişehir’de eski eşinin internet üzerinden tanıştığı kişilerle birlikte olduğundan şüphenen genç, ilginç bir intikam alma yöntemine başvurdu.

Eskişehir’de evlendikten bir süre sonra boşandığı eşi A.G.’nin internetten başkalarıyla ilişkisi Pasgol olduğunu öğrenen H.G. çılgına döndü. H.G. boşandığı eşi A.G. ile ilişkilerinin olduğunu belirlediği Ö.K. ve Y.T. ile internet üzerinden bağlantı kurdu. Şahısların ikinci el eşya sattığını öğrenen H.G., kendisinin bilgisayar alacağını söyleyerek Y.T. ve Ö.K ile buluştu. Birlikte yürümeye başlamalarının ardından H.G. eşiyle görüştüğü iddia edilen şahıslara bıçak çekti. Porsuk Çayı kenarında Y.T ve Ö.K’dan soyunmalarını isteyen H.G, şahısların üzerlerinde bulunan kıyafetlerini, üzerinde bulunan cep telefonu ve 300 TL’yi aldıktan sonra mağdurları serbest bıraktığı ileri sürüldü.

Olay sonrası yakalanan sanıklar hakkında ‘yağma, kişiyi hüviyetinden yoksun kılma’ suçlamasıyla dava açıldı. H.G. ve A.Y. 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıktı. Duruşmada konuşan H.G. eşiyle arasının bozuk olduğunu ve eşinin görüştüğü kişileri sosyal medya üzerinden ulaştığını belirti. “Amacım sadece eşimin aldatıp, aldatmadığını öğrenmekti. Ö.K.’ya sordum, olayı doğruladı. Bıçak kullanmadım. Kış günüydü. Üşüyorlardı. Ben bu arada ağlıyordum. ‘Ben Ö.’ye '6 aydır üşüyorum. Sen 1 gece üşümüşsün çok mu? Soyunun' dedim. 'Kıyafetlerinizi çıkarın ve 1 gecede olsa anlayın.’ dedim. Kıyafetleri çıkardılar, 'yarın alırsınız' dedim. Kıyafetleri bir poşete koydum. Elbiseleri ertesi gün teslim edecektim. Para ve telefon olduğunu bilmiyorum. Polisler geldi. Eşyaları teslim ettim.” diye konuştu.

Mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.
Kaynak: cha