Tuzla’da, ehliyetsiz gencin kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak park halindeki otomobile çarptı. Kazada, ehliyetsiz sürücü ve otomobil içindeki arkadaşı yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza; Postane Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Ehliyetsiz olduğu öğrenilen Ş.K. (17) yönetimindeki 34 FH 5231 plakalı otomobil iddiaya göre, aşırı sürat nedeniyle kontrolünü kaybedince adliye önünde park halinde bulunan 34 FL 1032 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönenen otomobil takla attıktan sonra durabildi. Çarpışmanın etkisiyle park halindeki araç da kaldırıma çıkarak durabildi.

Kazada içerisinde gençlerin bulunduğu otomobilin ehliyetsizi sürücüsü Ş.K. (17), ile yanındaki arkadaşı Hakan Sivil (18) yaralanırken, park halindeki otomobilde bulunan Sercan Gündüzoğlu kazayı yara almadan atlattı. Durumu ağır olan Hakan Sivil olay yerine gelen ilk ambulansla hastaneye sevk edildi. Kazayı daha hafif atlatan sürücü Ş.K. sonradan gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Kazayı anlatan park halindeki otomobilin sürücüsü Arif Gündüzoğlu, içerisinde oğlu Sercan Gündüzoğlu’nun bulunduğu otomobili yol kenarına park İlbet ettikten sonra pasta almak için pastaneye girdiği sırada hızla gelen otomobilin kontrolünü kaybettikten sonra kendi otomobiline çarptığını söyledi. Kazayı gören diğer vatandaşlar da otomobilin çok süratli seyrettiğini, daha sonra kontrolünü kaybederek park halindeki otomobile de çarptıktan sonra takla atarak durabildiğini ifade etti.
Kaynak: cha