Sayın Abonemiz, 'KAYSO Başkanı Mehmetbeyoğlu: İnsanlarımızı birbirine düşürmek istiyorlar' başlıklı haberimizde 'Kayseri Ticaret Odası' isminin kısaltması 'KTO' yerine sehven 'KAYSO' olarak yazılmıştır. Haberimizi düzelterek tekrar servis ediyoruz. Saygılarımızla.


Kayseri Ticaret Odası(KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Mehmetbeyoğlu, son zamanlarda terör örgütü PKK’nın yapmış olduğu saldırıların asıl hedefinin Türk milletinin birlik ve beraberliğine yönelik olduğunu ifade etti.

Asaf Mehmetbeyoğlu, terör saldırıları ile ilgili yaptığı açıklamada, "Gaziantep’te yaşanan, çocukları ve sivil vatandaşları hedef alarak bayram gününü kana bulayan saldırı bizleri derinden yaralamıştır. 30 yıldır ülkemizin başına bela olan terörün son kurbanları olan ve Gaziantep'te meydana gelen bombalı saldırıda şehit düşen vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Bu saldırıları gerçekleştirenler, milletin canına, milli servetine, askerine ve polisine kast eden kansızlardır. Bunlar milletimizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen maşalardır. Bunlara karşı derhal topyekün bir mücadele başlatılmalıdır. Şu anda öncelikli olan sağduyulu davranmak, asla kışkırtmalara ve provokasyonlara alet olmamaktır. Çünkü açıkça yapılmak istenen, milleti birbirine düşürecek bir süreci başlatmaktır. Bu oyuna gelinmemelidir." ifadelerine yer verdi.

Asaf Mehmetbeyoğlu, bugüne kadar dünyanın hiçbir yerinde kimsenin terörle amacına ulaşamadığını hatırlatarak, terör örgütü PKK'nın da asla hedefine ulaşamayacağını söyledi.
Kaynak: cha