Kulak rahatsızlığının nüksetmesi nedeniyle Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alının Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bir süre daha hastanede kalacak. Gül'ün rahatsızlığına her iki kulakta yükselen sıvı basıncının yol açtığı bildirildi.

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Gül'ün duyduğu seslerde yankılanma şeklinde baş gösteren şikayetler nedeniyle Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalı'nda muayenelerinin ve odyolojik incelemelerinin yapıldığı belirtildi.

        Açıklamada, "İncelemede sağ kulakta daha belirgin olmak üzere her iki kulakta iç kulak kaynaklı rahatsızlık olduğu tespit edilmiştir. Problem yapılan ileri tetkikler sonucunda iç kulaktaki sıvı basıncı yükselmesine bağlanmıştır. Kendilerine tıbbi tedavi planlanmış ve izlenmeye alınmıştır. Bugün yapılan odyolojik incelemenin kontrolünde her iki kulakta düzelmenin başladığı tespit edilmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın tedavisi halen devam etmekte olup, kendileri bir süre daha hastanemizde tedavi edilecektir." denildi.
Kaynak: cha