Gaziantep Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda mobilya eşyalarının içine zula edilen 8 bin 654 karton kaçak sigara ele geçirildi.

Emniyet yetkilileri, doğu illerinden temin edilen gümrük kaçağı sigaraların batı illerine götürülerek piyasaya sürüleceği bilgisine ulaştı. Düzenlenen operasyon kapsamında takibe alınan kamyon, Gaziantep kent girişinde durduruldu. Polisin yaptığı incelemeler sonucu kaçak sigaraların çeyiz sandığı ve diğer mobilya eşyaların içine gizlendiği tespit edildi. Operasyonda 8 bin 654 karton (86 bin 540 paket) çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

281 ŞİŞE KAÇAK İÇKİ, 200 KİLO KAÇAK ÇAY ELE GEÇİRİLDİ

Gaziantep polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 281 şişe kaçak içki ve 200 kilogram kaçak çay ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, 281 şişe çeşitli marka ve ebatlarda gümrük kaçağı içki ve 200 kilogram kaçak çay ele geçirildi. Ayrıca saf alkolün konulduğu çok sayıda pet şişesi de bulundu.

Olaylarla ilgili 2 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.
Kaynak: cha