Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin alt yapı eksikliklerini tamamlamak amacıyla 2012 yılı içerisinde yaklaşık 19 kilometre yağmur suyu kanalını hizmete sundu.

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü “daha yaşanabilir bir Beylikdüzü” için alt yapı çalışmalarına hızla devam ediyor. Uzun vadeli çalışmalar sonucu yapılan yeni planlamada, Beylikdüzü bölgelerinin haritaları çıkarıldı ve eksikler tespit edilerek yağmur suyu kanal yapım çalışmalarına başlandı.

İlk etapta Kavaklı Mahallesi’nde; Ayazma, Bülent Ecevit, Bektaş, Mehmet Akif Ersoy ve Gençlik caddeleri ile bağlantı yollarındaki kanal çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri ekipleri, çalışmalarına Dereağzı Mahallesi’ndeki İnönü, Avrupa, Hasan Tahsin, Adnan Menderes ve Kemal Paşa caddeleri ile devam ediyor. 2012 yılı içerisinde yaklaşık 19 kilometre kanal çalışması yapan ekipler bu rakamın yılsonuna kadar daha da artacağını belirtti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, her yıl olduğu gibi bu yıl da belediye bütçesinden altyapı için ciddi miktarda ödenek ayrıldığını ve hiçbir bölgede yağmur suyu kanal sorunu kalmayacağını kaydetti.


Kaynak: cha