Sanatçı Murat Göğebakan, Beylikdüzü Etkinlik Alanı’nda hayranlarıyla buluştu ve dinleyicilerine bir konser verdi.

Beylikdüzü Etkinlik Alanı önemli günlerinden birini daha yaşadı. Söylediği romantik ve hareketli şarkılarla sevenlerini coşturan Göğebakan, sahne performansıyla da hayranlarından tam not aldı. “Ağabeyim” dediği Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a teşekkür eden ünlü sanatçı, “Yusuf Başkan; zengin ile zengin, fakir ile fakir, bir o kadar da entelektüel, adam gibi bir adam” şeklindeki ifadeleri ile duygularını dile getirdi.

Başkan Uzun da, “Murat Göğebakan’sız bir Ramazan eğlencesinin olmayacağı düşüncesiyle sanatçıyı Beylikdüzü’ne yine davet ettik; iyi ki de davet etmişiz. Şimdi sırada onu Beylikdüzülü yapmak var” diye konuştu ve ünlü sanatçıya Beylikdüzülü’ler adına çiçek Bahis Siteleri verdi. Etkinlik alanını dolduran binlerce Göğebakan hayranı da tüm şarkılarında sanatçıya eşlik etti.

Murat Göğebakan konseri öncesinde ise Gürpınar sitelerinde sokak iftarı verildi. İftara, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Mehmet Zeki Çanakçı ve Efrahim Yeşil de katıldı. Başkan Uzun burada yaptığı konuşmada, Gürpınar’da yapılan yatırımları anlattı. Gürpınar’ın merkezindeki yapılan altyapı ve yol çalışmalarının tamamlandığını dile getiren Başkan Uzun, dere ıslahlarının da bitme safhasında olduğunu ifade etti. Gürpınar Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı’nın bittiğini de ifade eden Uzun çok yakın bir tarihte hizmete açılacağını müjdeledi. Gürpınar Sahili’ndeki çalışmaların büyük oranda tamamlandığını ve Gürpınar’ın oldukça modern bir sahil şeridine kavuşacağını kaydetti.
Kaynak: cha