Büyükşehir Mahallesi Atrium Parkı’nda gerçekleştirilen mahalle iftarına katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşın Ramazan sevincini paylaştı.

Sokak İftarları programında vatandaşı buluşturan Beylikdüzü Belediyesi, bu kez Atrium Parkı’nda organizasyon gerçekleştirdi. Programa, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konuklarıyla tek tek ilgilenen Başkan Uzun, “Davete icabet ederek bu güzel iftar ve kardeşlik Limanbet sofrasını oluşturduğunuz için teşekkür ediyorum. Biliyoruz ki şu anda size ikram edilen yemeklerden çok daha iyisi evlerinizde var; ancak bizim amacımız aynı sofrada bulunmak ve kardeşlik havasını teneffüs etmek” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı ziyaret ettiğini ve selamını getirdiğini de belirten Başkan Uzun, “Metrobüs seferlerimiz başladı. İstanbul’un önemli noktalarına rahatlıkla gidebiliyorsunuz. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin ihtiyacı olan projeleri hayata geçiriyoruz; çıtayı her geçen gün yükseltiyoruz” diye konuştu.

Konuşmasına Ramazan ayının öneminden bahsederek başlayan AK Parti İlçe Başkanı Bülbüllü ise “Metrobüsün hizmet vermesi Beylikdüzü adına çok güzel. Hayırlı olsun” dedi.
Kaynak: cha