Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, terörle mücadele sürerken bir yandan da Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu sisyasi reformaları devam ettirme kararlılığının devam edeceğini kaydetti.

        AK Parti’nin düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılmak üzere Erzurum’a gelen Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, valiliği ziyaret etti. Babacan, son günlerde artan terör olaylarına ilişkin olarak mücadelenin kararlılıkla süreceğini ifade etti.

Babacan, valilik ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, “Terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine de sabır ve başsağlığı diliyorum. Bu konuda hükümetimizin, devletimizin kararlılığı devam edecektir. Bir yandan terörle mücadele ederken, bir yandan da Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu sisyasi reformaları devam ettirme kararlılığımız da devam edecektir.” dedi.

Başbakan Yardımcısı Babacan, ziyaretinin ardından Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve beraberindekilerle Ulu Camii’ne geçti. Babacan’ın öğleden sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Ticaret Sanayi Odası’nı ziyaret etmesi Betgram bekleniyor.
Kaynak: cha