Evlilik hazırlığı yapanlar, kendini şımartmak ya da eşini mutlu etmek isteyenler çadırın önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

Bugüne kadar 1 milyona yakın kişinin Atasay kalitesiyle tanıştığı Atasay Altın ve Pırlanta Çadır Günleri, tüm hızıyla devam ediyor. Mücevher sektöründe yılın en çok beklenen indirimi olan Altın ve Pırlanta Çadır Günleri’ni iple çeken takı severler, Yenibosna merkezdeki çadırın önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. Düğünü olanlar, kendini şımartmak isteyenler ya da eşini mutlu etme fırsatını kaçırmak istemeyenler, Atasay imzasını taşıyan pek çok ürüne maliyetine hatta kimi ürünlere zararına fiyatlarla sahip olma fırsatını yakalıyor. Çadır fırsatlarından yararlanmak isteyen takı severler arasında başka şehirlerden gelenler, düğün alışverişi yapanlar, evlilik yıldönümü için eşine sürpriz yapmak isteyenler ön plana çıkıyor. Çadıra gidemeyenler ise tüm Atasay mağazaları ve altincadir.com adresinde aynı avantajlı fiyatlarla indirim günlerinin tadını çıkarıyor. 

24 Ekim’e kadar sürecek indirim günlerinde en uygun fiyatlı altın 290 TL’den başlarken, en uygun pırlanta ise 790 TL’den satışa sunuluyor. Ayrıca pırlantalı ürün alışverişi yapan tüm ziyaretçilere, pırlantalı gümüş yonca kolye hediye ediliyor. Atasay Altın ve Pırlanta Çadırı, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da en üst seviyede aldığı pandemi önlemleriyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

Atasay Yenibosna Merkez, tüm Atasay mağazaları ve altincadir.com’da;

Altın:

Altın Tektaş Küpe 580 TL. Çadır fiyatı: 290 TL

Altın Kolye 1.080 TL. Çadır fiyatı: 649 TL.

Altın Baget Yüzük 1.150 TL. Çadır fiyatı: 780 TL.

Altın Düğün Seti 9.990 TL. Çadır fiyatı: 6.490 TL.

Altın İnci Kolye 2.450 TL. Çadır fiyatı: 1.590 TL.

 

Pırlanta:

Pırlanta Tek Taş Yüzük 1.975 TL. Çadır fiyatı: 790 TL.

Pırlanta Anturaj Yüzük 2.890 TL. Çadır fiyatı: 1.290 TL.

Pırlanta Tek Taş Yüzük 3.180 TL. Çadır fiyatı: 1.590 TL.

Tüm pırlanta alışverişlerinde pırlantalı gümüş yonca kolye hediye.

Editör: Haber EDİTÖR