Aspendos Rotary Kulübü yılın ilk dönem toplantısını Akvaryum içindeki Kar Dünyası’nda gerçekleştirdi. Üyelerini bilgilendirmek amacıyla kent ekonomisine katma değer kazandıran işyeri ziyaretlerini geleneksel hale getiren Aspendos Rotary Kulübü  yılın ilk işyeri ziyaretini Kar Dünyası’na yaptı.

Aspendos Rotary Kulübü üyelerini Kar Dünyası  içinde geçtiğimiz günlerde yenilenen yüzü, doğum günü  kutlamaları,  konsept partiler ve şirket motivasyon toplantıları  gibi çok fonksiyonlu etkinliklerin düzenlenebildiği 25 kişilik çağdaş  dağ evi konsepti içinde ağırlayan ve Kar Dünyası’nın geleneksel lezzetleri sucuk ekmek,  köfte ve sıcak sahlep ikramında bulunan Cantek firması ortağı Canan Aydan Karaca, 1.5 milyon dolarlık bir yatırımla Ağustos 2012 tarihinde hizmete giren Kar Dünyası’nı  çocuklara armağan ettiklerini, yatırımın Antalya’ya katma değer kazandırması dolayısıyla da ayrı bir sevinç duyduklarını  ifade etti.

Kar Dünyası’nda düzenlenen toplantı sonrasında kızak kayan ve kar topu oynayan Aspendos Rotary Kulübü üyeleri, Kar Dünyası’nın tematik köşeleri Eskimo Evleri, Noel Baba Evi, Nasuh Mahruki’nin Everest’e diktiği Türk ve Cantek Bayrakları  altında bol bol fotoğraf çektirdi.

Toplantı sonunda Aspendos Rotary Kulübü  Başkanı Münciye Çavuşoğlu, Canan Aydan Karaca’ya Kar Dünyası’nı  Antalya’ya kazandıran Can Hakan Karaca’ya sunulmak üzere teşekkür plaketi sundu .

 

Editör: Haber EDİTÖR