Kartal’da acemi olduğu öne sürülen otomobil sürücüsü öğretmen, kontrolünü kaybedince annesi ile birlikte yaklaşık 10 metre yükseklikten apartman boşluğuna düştü. Kazada, otomobil hurdaya dönerken, anne ve oğlu hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

        Herkesi şaşkına çeviren kaza, Hürriyet Mahallesi Uzmanlar Caddesi üzerinde meydana geldi. Yokuş olan caddede 34 UU 9363 plakalı otomobili ile manevra yapmaya çalışan öğretmen Savaş Uzun, otomobili iki defa stop ettirdikten sonra geri çıkarak aracının yönünü aşağı doğru çevirdi. Ancak bu sırada yine stop eden otomobil caddeden aşağı doğru ilerlemeye başladı.

        Motorun çalışmaması nedeniyle frenleri tutmayan ve direksiyonu kilitlenen araç, yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra Ekin Sitesi önündeki kaldırıma çıkarak taş duvara çarptı. Çarpmanın etkisiyle duvar parçalara ayrılınca Uzun ve yanında bulunan annesi Songül Uzun, otomobil ile birlikte yaklaşık 10 metre yükseklikten aşağı düştü.

        Otomobilin, istinat duvarı ile apartman arasına düştüğünü gören vatandaşlar da hemen yardım için olay yerine koştu. Kazada otomobil hurdaya dönerken hafif şekilde yaralanan Savaş Uzun ve annesi Kaçak Bahis Siteleri Songül Uzun vatandaşlar tarafından otomobilden çıkartıldı. Anne ve oğlu olay yerine gelen ambulans ile Pendik Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Savaş Uzun, basın mensuplarının sorularına cevap vermezken, kazayı gören vatandaşlar, Uzun’un rampada manevra yapmak isterken bir iki defa otomobili stop ettirdiğini, daha sonra otomobilin yönünü aşağıya doğru çevirdiğini, ancak otomobilin tekrar stop etmesiyle bu halde bir süre ilerledikten sonra apartman ile istinat duvarı arasına uçtuğunu söylediler.


Kaynak: cha