Gazipaşa ilçesinde bugün saat 10:00 'da Şevki Çağlayan Akparti Gazipaşa belediye başkan aday adaylığını kalabalık bir davetli topluluğu ile birlikte basın aracılığıyla duyurdu.

Akpartili Şevki Çağlayan aday adaylığını açıkladıktan sonra yapacağı projeleri bir bir anlattı,projeleri arasında kaldırım,yol gibi vaatler vermeyeceğini bunların zaten beledeiyenin asli görevleri arasında yer aldığını ve Gaizpaşa için belediye başkanı seçildikten sonra ilçenin kalkınması için çaba sarf edeceğini,bunun içinde öncelikle imar ve 18 uygulamasının bitirilip, Gazipaşa'nın oteller yapılarak turizim kenti olması için çalışacağını söyledi.

Şevki Çağlayan Kimdir?

1973 yılında Gürçam(Bilos) köyünde doğdu. İlkokulunu Gürçam ilkokulunda ,ortaokulu ise Gazipaşa lisesinde okudu.Lise döneminde bazı nedenlerden dolayı okula ara verip genç yaşta iş hayatına başladı.Çağlayan eğitimine açık öğretim ile devam ediyor.
Otelcilik ve turiz sektöründe üst düzey yöneticilik yapan Çağlayan 1993-1995 yılları arasında vatani görevini tamamlayarak turiz sektöründe çalışmaya devam etti.
2003 yılında kendi şirketini kurarakinşaat,emlak,harfiyat,tarım ve rüzgar enerjisi alanlarında hala hizmet vermektedir.
2011 yılında Akparti Gazipaşa ilçe teşkilat yönetimine seçilen Çağlayan yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapmaya başladı halen devam etmektedir.
Siyasete okul yıllarında başlayan Çağlayan Mili gençlik vakfı,Refah Partisi,Fazilet Partisi ve Saadet partisinde aktif siyaset yaptı.
Evli ve dört çocuk babası olan Şevki Çağlayan,iyi derecede ingilizce ve Almanca dillerini konuşmaktadır.
Editör: Haber EDİTÖR