Rising Media ve Deutsche Messe, WIN EURASIA Metalworking çatısı altında bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Inside 3D Printing Istanbul 2017 Konferansı ve Katmanlı Üretim Özel Alanı'na ilişkin gerçekleştirdikleri işbirliğini kamuoyuyla paylaştı. Etkinlik, 9-12 Şubat tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Rising Media ve Deutsche Messe'nin Türkiye'deki iştirakı Hannover Fairs Turkey Fuarcılık, Inside 3D Printing Istanbul 2017 etkinliği için önemli bir işbirliğine imza attı. Modern üretimde katmanlı üretim teknolojisinin getirdiği yeni iş fırsatlarının ve zorluklarının anlaşılmasını kolaylaştırmayı hedefleyen bu etkinlikle, Türkiye ve çevre pazarlara hizmet etmek amaçlanıyor.

Inside 3D Printing Istanbul 2017 kapsamında Hannover Fairs Turkey Fuarcılık tarafından düzenlenen WIN EURASIA Metalworking fuarı çatısı altında özel bir sergi alanı oluşturulacak ve buna iki gün boyunca sürecek konferans eşlik edecek. Etkinlik, büyük ve orta ölçekli üretici firmaları, bu firmaların tedarikçilerini ve uzman endüstriyel üreticileri ağırlayacak.

Rising Media CEO'su Matthew Finlay etkinliğe ilişkin şunları aktarıyor: "Inside 3D Printing Istanbul 2017'nin lansmanıyla birlikte önde gelen katmanlı üretim etkinlikleri serimizi Türkiye'nin kilit öneme sahip endüstri pazarına ve çevre pazarlara sunmaktan mutluluk duyuyoruz. WIN EURASIA Metalworking Fuarı; Türkiye, BDT, Orta Doğu ve Asya'nın bazı bölgelerinden 30.000 ziyaretçiyi çekiyor ve bu ziyaretçilerin pek çoğu sektörlerindeki katmanlı üretim potansiyelini keşfetmeye başlamış bulunuyorlar. Ayrıca dünyanın öncü ticaret fuarları organizatörü olan Deutsche Messe ile işbirliği yapmış olmaktan büyük heyecan duyuyoruz."

Inside 3D Printing Istanbul konferansında yerli ve uluslararası uzmanlar materyallerdeki güncel gelişmeler dahil olmak üzere 3D baskıdaki en yeni endüstriyel uygulamaları masaya yatırırken, bu teknolojiye yeni yeni adapte olanlar için tanıtım oturumları da düzenlenecek.

Katmanlı üretim özel sergi alanında ise Türkiye genelinde üreticilerden oluşan delegasyonlar ve uluslararası alım heyetleri ağırlanacak. Katılımcılar, bu doğrultuda teknolojilerini doğru hedef kitleye sunma, bu teknolojilerin avantajlarını ve entegre üretim süreçlerindeki artan rollerini gösterme fırsatı elde edecek.

Inside 3D Printing Istanbul'a sponsor veya katılımcı olmak isteyen firmalar [email protected] adresinden Rising Media ile iletişime geçebilirler.

Inside 3D Printing Istanbul etkinliğine ilişkin daha fazla bilgi için www.risingmedia.com ve www.win-metalworking.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Editör: Haber EDİTÖR