Turkish Cargo, kargo sektöründeki en iyileri seçen 'Payload Asia 2012'de 78 aday arasından 'Yılın Hava Kargo Taşıyıcısı' ödülünün sahibi oldu.

Hava kargo sektörünün yoğun çalışması sonucu sektördeki en iyileri seçen Payload Asia 2012 ödülleri sahiplerini buldu. Singapur Pan Pacific otel de düzenlenen törende Singapur Sivil Havacılık Otoritesi Genel Müdürü Mr. Yap Ong Heng ödülleri sahiplerine verdi.

Her kategorideki ödül için toplam 78 aday arasında önce jüri elemesi ile 3’e indirilen finalistlerden 25 bin 500’ün üzerinde okuyucunun oyu ile kazananlar belirlendi. Toplam 16 farklı kategoride verilen ödüller arasında Turkish Cargo Yılın Hava Kargo Taşıyıcısı ödülüne layık görülürken ödülü Turkish Cargo adına Asya ve Uzakdoğu Bölge Müdürü Hüseyin Ceyhan aldı.

Payload Asia Ödülleri ile sektörde performans, strateji, pazara uyum sağlama, yenilikçi ve performans mükemmeliyetçiliği gibi özelliklerle kendilerini farklılaştıran firmalar takdir edilmektir. Ödüller Contineo Medya grubun bir parçası olan Payload Asia dergisinin ev sahipliğinde, 130 hava kargo temsilcisinin hazır bulunduğu gala yemeğinde sahiplerini buldu.
Kaynak: cha