Ramazan Bayramı’nda memleketlerine gidemeyenler aile özlemini telefonla giderdi. Turkcell müşterileri, bayramda 1,1 milyar dakika konuştu; 1 milyar 56 milyon da SMS attı.

Arefe gününü de içine alan 4 günlük bayram tatili boyunca 3,1 milyon görüntülü mesaj gönderildi. Kullanılan internet miktarı 613 milyon MB’ı aştı. Ses, mesaj ve internet trafiğinde İstanbul birinci sırada yer aldı.

Ramazan Bayramı’nda cep telefonundan en çok arama yapan ilk 10 il İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Mersin, Diyarbakır, Adana, Kocaeli ve Hatay’dan oluştu. Yurt dışında yaşayan yakınlarını da unutmayan Turkcelliler; en çok Almanya, Rusya ve İngiltere ile konuştu.

Turkcell Şebeke Operasyonları’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlter Terzioğlu, bayram yoğunluğu ile ilgili olarak; “Bu bayram, iletişimde mükemmeliyet sınavından bir kez daha 5 yıldızla geçtik. Bayram boyunca da 7/24 çalışarak iletişim trafiğini kontrol altına aldık ve müşterilerimizi sorun yaşamadan sevdikleriyle bayramlaştırdık.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: cha